Dyskusja publiczna odbędzie się w dniu 16 marca 2021r. /wtorek/ o godz. 11.00.
w systemie on-line na platformie ZOOM, po zarejestrowaniu się poprzez link:
Obrona odbędzie się w systemie on-line na platformie ZOOM. Osoby, które chcą wziąć udział w publicznej obronie proszone są o zarejestrowanie się do 11.02.2021r.,
poprzez link: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZlsfu-grD8vE9BytMbjx11Lzyt9GLUQpIP
Obrona odbędzie się w systemie on-line na platformie ZOOM. Osoby, które chcą wziąć udział w publicznej obronie proszone są o zarejestrowanie się do 09.02.2021r.,
poprzez link: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEud-Gqrj0vGNHhXI8UbMIX1J8T-wkxRF4q
Obrona odbędzie się w systemie on-line na platformie ZOOM. Osoby, które chcą wziąć udział w publicznej obronie proszone są o zarejestrowanie się do 10.12.2020 r., poprzez link:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcud-yrrDItG9wVmUrIEB-90kcsUCG...
W związku z pogarszającą się sytuacją epidemiologiczną, zaostrzonymi zaleceniami sanitarnymi
Dostarcza obszernej wiedzy na temat żywności orientalnej, etnicznej i tradycyjnej, odgrywającej obecnie coraz większą rolę w kreowaniu nowych trendów żywieniowych i poszukiwaniu składników bioaktywnych przeciwdziałających chorobom cywilizacyjnym. Wykorzystanie wiedzy lokalnych społeczeństw, przy obecnej globalizacji gospodarki i możliwości wykorzystania nawet surowców uważanych dotychczas za egzotyczne, wyznacza trendy i stanowi ważne uzupełnienie wiedzy z zakresu nauk o żywności i żywieniu. Dwa semestry nauki w języku angielskim.