OBRONA PRACY DOKTORSKIEJ

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Publiczna obrona pracy doktorskiej

W dniu 27 lutego 2025r. o godz. 11:00 w sali 35 budynku Wydziału Nauk o Żywności 
i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31

odbędzie się

 

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr Iskandar Azmy Harahap 

Tytuł rozprawy:

 „The study on the impact of isoflavones and probiotics on calcium bioaccessibility and calcium status- in vitro and in vivo studies”

Promotor: 
prof. dr hab. Joanna Suliburska
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci: 
dr hab. Mariusz Grzesiak, prof. uczelni
Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi

dr hab. Anetta Hanć, prof. UAM
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu

dr hab. inż. Małgorzata Korzeniowska, prof. uczelni
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

 

Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.