Studia stacjonarne
Dziekanat: pok. 205 - Dyżury otwarcia dziekanatu
Dyżury dziekanów
Dyżury dla kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Prof. UPP dr hab. Dorota Walkowiak-Tomczak
wtorki od 10:00 do 11:00
piątki od 10:30 do 11:30
po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat
Dyżury dla kierunków Dietetyka oraz Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
dr hab. Anna Jędrusek-Golińska
wtorki od 11.00 do 12.00
piątki od 11.30 do 12.30
po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat.
Studia niestacjonarne
Dziekanat: pokój 206 - Dyżury otwarcia dziekanatu
Dyżury dziekanów
Dyżury dla kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Prof. UPP dr hab. Dorota Walkowiak-Tomczak
wtorki od 10:00 do 11:00
piątki od 10:30 do 11:30
po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat
Dyżury dla kierunków Dietetyka oraz Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
dr hab. Anna Jędrusek-Golińska
wtorki od 11.00 do 12.00
piątki od 11.30 do 12.30
po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat
Podania
-
Regulamin dotyczący Zasad studiowania według Indywidualnej Organizacji Studiów (IOS)
-
Regulamin dotyczący Zasad studiowania według Indywidualnego Programu Studiów (IPS)
- wznowienie studiów w pliku: doc /pdf
- wniosek o warunkowe zaliczenie semestru lub udzielenie urlopu dziekańskiego lub wyznaczenie egzaminu komisyjnego lub przedłużenie terminu zaliczenia lub powtarzanie semestru: doc / pdf
- Wniosek o przedłużenie terminu złożenia pracy dyplomowej
Zasady przenoszenia osiągnięć studenta, w tym warunków zaliczenia przedmiotu/modułu bez udziału w zajęciach: