Pełnomocnik ds. praktyk na kierunku:
TŻiŻCz
dr hab. inż. Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak
kontakt: miroslawa.krzywdzinska-bartkowiak@up.poznan.pl, Katedra Technologii Mięsa
Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
Prof. dr hab. Jerzy Stangierski
kontakt: jerzy.stangierski@up.poznan.pl Katedra Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności
- 1. Zasady organizacji studenckiej
- 2. Procedura odbywania praktyk technologicznych
- 3. Procedura odbywania praktyk systemowych
- 4. Terminarz praktyk zawodowych (technologicznych)
- 5. Terminarz praktyk systemowych
- 6. Wniosek o odbycie praktyki
- 7. Wniosek o zwolnienie z
- 8. Umowa o
- 9. Ramowy program praktyki technologicznej
- 10. Ramowy program praktyki systemowej
- 11. Dziennik praktyk
- 12. Skierowanie na badania
Dietetyka
mgr Aleksandra Bykowska-Derda (Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki; koordynowanie praktyk zawodowych)
kontakt: praktyki.dietetyka@up.poznan.pl
- 1. Zasady organizacji studenckiej
- 2. Program praktyk studia I stopnia
- Program praktyk studenckich dla kierunku Dietetyka na studiach I stopnia (moduł Catering dietetyczny, Doradztwo i konsultacje dietetyczne)
- 3. Program praktyk studia II stopnia
- 4. Karta procedury
- 5. Oświadczenie studenta
- 6. Regulamin praktyk
- 7. Terminarz praktyk zawodowych,
- 8. Wniosek o zwolnienie z praktyki zawodowej
- 9. Umowa o organizację praktyki zawodowej
- 10. Dziennik praktyk
- 11. Skierowanie na badania
Studia niestacjonarne i stacjonarne I stopnia:
Sylabus Praktyka Zawodowa I st Sem 2 - 6.
Sylabus Praktyka Zawodowa I st Sem 4 Dział Żywienia - 7a.
Sylabus Praktyka Zawodowa I st Sem 4 Poradnia Dietetyczna - 7b.
Studia niestacjonarne i stacjonarne II stopnia:
Sylabus Praktyka Zawodowa II st Sem 2 Poradnia Dietetyczna - 11a.
Sylabus Praktyka Zawodowa II st Sem 2 Poradnia Dietetyczna + Dział Żywienia - 11b.
Sylabus Praktyka Zawodowa II st Sem 3 Dom Pomocy Społecznej - 6a.
Sylabus Praktyka Zawodowa II st Sem 3 Oddział Szpitalny - 6b.
Sylabus Praktyka Zawodowa II st Sem 3 Stacja Sanitarmo Epidemiologiczna - 6c.