DYŻURY OTWARCIA DZIEKANATU
Studia niestacjonarne I stopnia oraz II stopnia kierunek TŻiŻCz, Dietetyka
pok. 206 (ul. Wojska Polskiego 28)
w podane soboty dziekanat czynny w godz. 8.30-12.30:
- Marzec: sobota 09.03.2024, sobota 16.03.2024.
- Kwiecień: sobota 06.04.2024.
- Maj: sobota 18.05.2024.
- Czerwiec: sobota 15.06.2024, sobota 22.06.2024.
w ciągu tygodnia dziekanat otwarty:
- od poniedziałku do środy w godz. 10.00-14.00
- czwartek - dziekanat nieczynny
- piątek w godz. 8.00-15.00
Studia stacjonarne I i II stopnia kierunek Dietetyka, Jakość i Bezpieczeństwo Żywności: pok. 205
- od poniedziałku do środy w godz. 11.00-14.00
- czwartek - dziekanat nieczynny
- piątek w godz. 11.00-14.00
DYŻURY DZIEKANÓW
Dyżury dla kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Prof. UPP dr hab. Dorota Walkowiak-Tomczak
wtorki od 10:00 do 11:00
piątki od 10:30 do 11:30
po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat
Dyżury dla kierunków Dietetyka oraz Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
dr hab. Anna Jędrusek-Golińska
wtorki od 11.00 do 12.00
piątki od 11.30 do 12.30
po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat
KONTAKT
Collegium Maximum
ul. Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznań
e-mail: food_sc@up.poznan.pl
e-mail w sprawach studenckich: wtz_dz@up.poznan.pl
Beata Juryta tel. 61 848-70-95 wtz_dz@up.poznan.pl |
Studia niestacjonarne: TŻiŻCz I stopnia TŻiŻCz II stopnia Dietetyka I stopnia Dietetyka II stopnia |
mgr inż. Anna Kurzawa tel. 61 848-70-95 wtz_dz@up.poznan.pl |
Studia stacjonarne: TŻiŻCz I stopnia TŻiŻCz II stopnia Studia podyplomowe: Dietetyka i Planowanie Żywienia |
mgr inż. Alicja Waligóra tel. 61 848-70-97 wtz_dz@up.poznan.pl |
Studia stacjonarne: Dietetyka I stopnia Dietetyka II stopnia Jakość i Bezpieczeństwo Żywności I stopnia |
dr Aleksandra John tel. 61 846-67-61 wtz_dz@up.poznan.pl |
TŻiŻCz Anglojęzyczne Studia Doktoranckie Przewody doktorskie |
inż. Anna Mróz tel. 61-848-70-96 food_sc@up.poznan.pl |
Kierownik dziekanatu |