DYŻURY OTWARCIA DZIEKANATU
Studia niestacjonarne I stopnia oraz II stopnia kierunek TŻiŻCz, Dietetyka: pok. 206
- sobota 10 grudnia 2022r. w godz. 8.30-12.30
- sobota 14 stycznia 2023r. w godz. 8.30-12.30
w ciągu tygodnia dziekanat otwarty:
- od poniedziałku do środy w godz. 10.00-14.00
- czwartek - dziekanat nieczynny
- piątek w godz. 8.00-15.00
Studia stacjonarne I i II stopnia kierunek Dietetyka, Jakość i Bezpieczeństwo Żywności: pok. 205
- od poniedziałku do środy w godz. 11.00-14.00
- czwartek - dziekanat nieczynny
- piątek w godz. 11.00-14.00
DYŻURY DZIEKANÓW
Dyżury dla kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Prof. UPP dr hab. Dorota Walkowiak-Tomczak
wtorki od 10:00 do 11:00
piątki od 10:30 do 11:30
po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat
Dyżury dla kierunków Dietetyka oraz Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
dr hab. Anna Jędrusek-Golińska
wtorki od 11.00 do 12.00
piątki od 11.30 do 12.30
po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat
KONTAKT
Collegium Maximum
ul. Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznań
e-mail: food_sc@up.poznan.pl
e-mail w sprawach studenckich: wtz_dz@up.poznan.pl
mgr Marta Łapińska-Kubiak tel. 61 848-70-97 e-mail: wtz_dz@up.poznan.pl |
Studia niestacjonarne: |
mgr inż. Anna Kurzawa tel. 61 848-70-95 e-mail: wtz_dz@up.poznan.pl |
Studia stacjonarne: Studia podyplomowe: |
mgr inż. Alicja Waligóra tel. 61 846-67-61, tel. 509 478 489 e-mail: wtz_dz@up.poznan.pl |
Studia stacjonarne: |
Kierownik dziekanatu: inż. Anna Mróz tel. 61 848-70-96 e-mail: food_sc@up.poznan.pl |