DYŻURY OTWARCIA DZIEKANATU
Studia niestacjonarne I stopnia oraz II stopnia kierunek TŻiŻCz: pok. 206 | Studia stacjonarne I i II stopnia oraz niestacjonarne II stopnia kierunek Dietetyka: pok. 205 |
Poniedziałki – środy od 10.00 do 14.00 W czwartki dziekanat nieczynny Piątki – od 8.00 do 15.00 - 19 października 2019 roku, - 26 października 2019 roku, - 7 grudnia 2019 roku, - 25 stycznia 2020 roku. |
Poniedziałki – środy od 11.00 do 14.00 W czwartki dziekanat nieczynny Piątki – od 11.00 do 14.00 W soboty dziekanat czynny od 8.30 do 12.30: - 26 października 2019 roku. - 16 listopada 2019 roku.
|
DYŻURY DZIEKANÓW
dla kierunków Dietetyka, Towaroznawstwo oraz Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
dr hab. Jolanta Czarnocińska – wtorki – od 10:30 do 12:30 oraz piątki – od 12:00 do 14:00
dla kierunków Technologia Żywności i Żywienie Człowieka oraz Analityka Żywności
dr hab. Dorota Walkowiak-Tomczak – wtorki – od 9:00 do 11:00 oraz piątki – od 10:30 do 12:30
KONTAKT
Collegium Maximum
ul. Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznań
e-mail: food_sc@up.poznan.pl
e-mail w sprawach studenckich: wtz_dz@up.poznan.pl
mgr Marta Łapińska-Kubiak tel. 61 848-70-97 e-mail: wtz_dz@up.poznan.pl |
Studia niestacjonarne: |
mgr inż. Anna Kurzawa tel. 61 848-70-95 e-mail: wtz_dz@up.poznan.pl |
Studia stacjonarne: Studia podyplomowe: |
mgr inż. Alicja Waligóra tel. 61 846-67-61 e-mail: wtz_dz@up.poznan.pl |
Studia niestacjonarne: Studia stacjonarne: |
Kierownik dziekanatu: inż. Anna Mróz tel. 61 848-70-96 e-mail: food_sc@up.poznan.pl |