DZIEKANAT

DYŻURY OTWARCIA DZIEKANATU

Studia niestacjonarne I stopnia oraz II stopnia kierunek TŻiŻCz, Dietetyka: pok. 206

- sobota 10 grudnia 2022r. w godz. 8.30-12.30

- sobota 14 stycznia 2023r. w godz. 8.30-12.30

w ciągu tygodnia dziekanat otwarty:

- od poniedziałku do środy w godz. 10.00-14.00

- czwartek - dziekanat nieczynny

- piątek w godz. 8.00-15.00

Studia stacjonarne I i II stopnia kierunek Dietetyka, Jakość i Bezpieczeństwo Żywności: pok. 205

- od poniedziałku do środy w godz. 11.00-14.00

- czwartek - dziekanat nieczynny

- piątek w godz. 11.00-14.00

DYŻURY DZIEKANÓW

Dziekan: Prof. UPP dr hab. Bożena Danyluk – środy – od 12:00 do 14:00
 
Prodziekan ds. Nauki: Prof. dr hab. Paweł Cyplik
 
Prodziekani ds. Studiów:

Dyżury dla kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Prof. UPP dr hab. Dorota Walkowiak-Tomczak

wtorki od 10:00 do 11:00

piątki   od 10:30 do 11:30

po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat

 

Dyżury dla kierunków Dietetyka oraz Jakość i Bezpieczeństwo Żywności

dr hab. Anna Jędrusek-Golińska

wtorki od 11.00 do 12.00

piątki  od 11.30 do 12.30

po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat

 

KONTAKT

Collegium Maximum

ul. Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznań
e-mail: food_sc@up.poznan.pl

e-mail w sprawach studenckich: wtz_dz@up.poznan.pl

mgr Marta Łapińska-Kubiak
tel. 61 848-70-97
e-mail: wtz_dz@up.poznan.pl

Studia niestacjonarne:
TŻiŻCz I stopnia
TŻiŻcz II stopnia
Dietetyka I stopnia
Dietetyka II stopnia

mgr inż. Anna Kurzawa
tel. 61 848-70-95
e-mail: wtz_dz@up.poznan.pl

Studia stacjonarne:
TŻiŻCz I stopnia
TŻiŻCz II stopnia

Studia podyplomowe:
Dietetyka i Planowanie Żywienia

mgr inż. Alicja Waligóra
tel. 61 846-67-61,
tel. 509 478 489
e-mail: wtz_dz@up.poznan.pl

 

Studia stacjonarne:
Dietetyka I stopnia
Dietetyka II stopnia
TŻiŻCz Anglojęzyczne
Jakość i Bezpieczeństwo Żywności I stopnia
Studia Doktoranckie

Kierownik dziekanatu:
inż. Anna Mróz
tel. 61 848-70-96
e-mail: food_sc@up.poznan.pl