Lista Członków Rady Naukowej Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
- prof. dr hab. Agata Chmurzyńska
- prof. dr hab. Paweł Cyplik
- prof. dr hab. Katarzyna Czaczyk
- prof. dr hab. Anna Gramza-Michałowska
- prof. dr hab. Henryk Jeleń
- prof. dr hab. Piotr Konieczny
- prof. dr hab. Zbigniew Krejpcio
- prof. dr hab. Magdalena Rudzińska
- prof. dr hab. Joanna Suliburska
- prof. UPP dr hab. Hanna Baranowska
- prof. UPP dr hab. Wojciech Białas
- prof. UPP dr hab. Dorota Cais-Sokolińska
- prof. UPP dr hab. Dominik Kmiecik
- prof. UPP dr hab. Małgorzata Majcher
- prof. UPP dr hab. Magdalena Montowska
- prof. UPP dr hab. Anna Olejnik
- prof. UPP dr hab. Dorota Piasecka-Kwiatkowska
- prof. UPP dr hab. Aleksander Siger
- prof. UPP dr hab. Jerzy Stangierski
- prof. UPP dr hab. Jolanta Tomaszewska-Gras
- prof. UPP dr hab. Dorota Walkowiak-Tomczak
Przedstawiciele pozostałych nauczycieli akademickich
- dr hab. Róża Biegańska-Marecik
- dr hab. Radosław Dembczyński
- dr hab. Agnieszka Makowska
- dr hab. Halina Staniek
- dr hab. Jolanta Wawrzyniak
- dr Ewelina Król
Przedstawiciele doktorantów
- mgr inż. Jakub Kiepś
- mgr Aleksandra Skoczek-Rubińska
- mgr Emilia Zawieja