Lista Członków Rady Naukowej Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
1. prof. dr hab. Katarzyna Czaczyk
2. prof. dr hab. Anna Gramza-Michałowska
3. prof. dr hab. Henryk Jeleń
4. prof. dr hab. Piotr Konieczny
5. prof. dr hab. Zbigniew Krejpcio
6. prof. dr hab. Magdalena Rudzińska
7. prof. UPP dr hab. Joanna Bajerska
8. prof. UPP dr hab. Hanna Baranowska
9. prof. UPP dr hab. Wojciech Białas
10. prof. UPP dr hab. Dorota Cais-Sokolińska
11. prof. UPP dr hab. Agata Chmurzyńska
12. prof. UPP dr hab. Paweł Cyplik
13. prof. UPP dr hab. Małgorzata Majcher
14. prof. UPP dr hab. Magdalena Montowska
15. prof. UPP dr hab. Anna Olejnik
16. prof. UPP dr hab. Dorota Piasecka-Kwiatkowska
17. prof. UPP dr hab. Aleksander Siger
18. prof. UPP dr hab. Jerzy Stangierski
19. prof. UPP dr hab. Joanna Suliburska
20. prof. UPP dr hab. Jolanta Tomaszewska-Gras
21. prof. UPP dr hab. Dorota Walkowiak-Tomczak
22. prof. UPP dr hab. Agnieszka Waśkiewicz
Przedstawiciele pozostałych nauczycieli akademickich
1. dr hab. Wojciech Juzwa
2. dr hab. Małgorzata Lasik-Kurdyś
3. dr hab. Kamila Myszka
4. dr hab. Artur Szwengiel
5. dr Przemysław Kowalczewski
6. dr Ewelina Król
Przedstawiciele doktorantów
1. mgr inż. Anna Radziejewska
2. mgr Katarzyna Skrypnik