Rada Naukowa Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia UPP

Lista Członków Rady Naukowej Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

1. prof. dr hab. Katarzyna Czaczyk

2. prof. dr hab. Anna Gramza-Michałowska

3. prof. dr hab. Henryk Jeleń

4. prof. dr hab. Piotr Konieczny

5. prof. dr hab. Zbigniew Krejpcio

6. prof. dr hab. Magdalena Rudzińska

7. prof. UPP dr hab. Joanna Bajerska

8. prof. UPP dr hab. Hanna Baranowska

9. prof. UPP dr hab. Wojciech Białas

10. prof. UPP dr hab. Dorota Cais-Sokolińska

11. prof. UPP dr hab. Agata Chmurzyńska

12. prof. UPP dr hab. Paweł Cyplik

13. prof. UPP dr hab. Małgorzata Majcher

14. prof. UPP dr hab. Magdalena Montowska

15. prof. UPP dr hab. Anna Olejnik

16. prof. UPP dr hab. Dorota Piasecka-Kwiatkowska

17. prof. UPP dr hab. Aleksander Siger

18. prof. UPP dr hab. Jerzy Stangierski

19. prof. UPP dr hab. Joanna Suliburska

20. prof. UPP dr hab. Jolanta Tomaszewska-Gras

21. prof. UPP dr hab. Dorota Walkowiak-Tomczak

22. prof. UPP dr hab. Agnieszka Waśkiewicz

Przedstawiciele pozostałych nauczycieli akademickich

1. dr hab. Wojciech Juzwa

2. dr hab. Małgorzata Lasik-Kurdyś

3. dr hab. Kamila Myszka

4. dr hab. Artur Szwengiel

5. dr Przemysław Kowalczewski

6. dr Ewelina Król

Przedstawiciele doktorantów

1. mgr inż. Anna Radziejewska

2. mgr Katarzyna Skrypnik