Rada Naukowa Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia UPP

Lista Członków Rady Naukowej Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

  1. prof. dr hab. Agata Chmurzyńska                         
  2. prof. dr hab. Paweł Cyplik                    
  3. prof. dr hab. Katarzyna Czaczyk                   
  4. prof. dr hab. Anna Gramza-Michałowska        
  5. prof. dr hab. Henryk Jeleń                    
  6. prof. dr hab. Piotr Konieczny                    
  7. prof. dr hab. Zbigniew Krejpcio                
  8. prof. dr hab. Magdalena Rudzińska                                    
  9. prof. dr hab. Joanna Suliburska
  10. prof. UPP dr hab. Hanna Baranowska            
  11. prof. UPP dr hab. Wojciech Białas                    
  12. prof. UPP dr hab. Dorota Cais-Sokolińska            
  13. prof. UPP dr hab. Dominik Kmiecik                
  14. prof. UPP dr hab. Małgorzata Majcher            
  15. prof. UPP dr hab. Magdalena Montowska            
  16. prof. UPP dr hab. Anna Olejnik                
  17. prof. UPP dr hab. Dorota Piasecka-Kwiatkowska        
  18. prof. UPP dr hab. Aleksander Siger                
  19. prof. UPP dr hab. Jerzy Stangierski                
  20. prof. UPP dr hab. Jolanta Tomaszewska-Gras    
  21. prof. UPP dr hab. Dorota Walkowiak-Tomczak

 

   

 

Przedstawiciele pozostałych nauczycieli akademickich

  1. dr hab. Róża Biegańska-Marecik                
  2. dr hab. Radosław Dembczyński                
  3. dr hab. Agnieszka Makowska                    
  4. dr hab. Halina Staniek                        
  5. dr hab. Jolanta Wawrzyniak                    
  6. dr Ewelina Król    

 

Przedstawiciele doktorantów

  1. mgr inż. Jakub Kiepś                        
  2. mgr Aleksandra Skoczek-Rubińska                
  3. mgr Emilia Zawieja