Rada Naukowa Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia UPP

Lista Członków Rady Naukowej Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

1. prof. dr hab. Katarzyna Czaczyk

2. prof. dr hab. Anna Gramza-Michałowska

3. prof. dr hab. Henryk Jeleń

4. prof. dr hab. Piotr Konieczny

5. prof. dr hab. Zbigniew Krejpcio

6. prof. dr hab. Magdalena Rudzińska

7. prof. UPP dr hab. Hanna Baranowska

8. prof. UPP dr hab. Wojciech Białas

9. prof. UPP dr hab. Dorota Cais-Sokolińska

10. prof. dr hab. Agata Chmurzyńska

11. prof. UPP dr hab. Paweł Cyplik

12. prof. UPP dr hab. Małgorzata Majcher

13. prof. UPP dr hab. Magdalena Montowska

14. prof. UPP dr hab. Anna Olejnik

15. prof. UPP dr hab. Dorota Piasecka-Kwiatkowska

16. prof. UPP dr hab. Aleksander Siger

17. prof. UPP dr hab. Jerzy Stangierski

18. prof. UPP dr hab. Joanna Suliburska

19. prof. UPP dr hab. Jolanta Tomaszewska-Gras

20. prof. UPP dr hab. Dorota Walkowiak-Tomczak

21. prof. UPP dr hab. Dominik Kmiecik

Przedstawiciele pozostałych nauczycieli akademickich

1. dr Ewelina Król

2. dr hab. Róża Biegańska-Marecik

3. dr hab. Radosław Dembczyński

4. dr hab. Agnieszka Makowska

5. dr hab. Halina Staniek

6. dr Jolanta Wawrzyniak

Przedstawiciele doktorantów

1. mgr Aleksandra Skoczek-Rubińska

2. mgr Emilia Zawieja

3. mgr inż. Jakub Kiepś