Programy studiów
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia stacjonarne I stopnia
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia stacjonarne II stopnia
- SEMESTR 1-3 (od roku 2022-2023)
- Semestr 1-3 (od roku 2021-2022)
- Semestr 1-2 wszystkie specjalizacje/zakresy (od roku 2022-2023)
- Semestr 1-2 wszystkie specjalizacje (od roku 2021-2022
- Efekty uczenia się obowiązujące od roku 2022-2023
- Efekty uczenia się obowiązujące od roku 2021-2022
- Uchwała Senatu Program (od 2022-2023)
- Uchwała Senatu - Program (od roku 2021-2022)
- Przedmioty do wyboru
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia niestacjonarne I stopnia
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia niestacjonarne II stopnia
Program studiów dla kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia niestacjonarne II stopnia:
- SEMESTR 1-3 (od roku 2022-2023)
- Semestr 1-3 (od roku 2021-2022)
- Semestr 1-2 wszystkie specjalizacje/zakresy (od roku 2022-2023)
- Semestr 1-2 wszystkie specjalizacje (od roku 2021-2022)
- Wiedza Prawno-Ekonomiczna
- Efekty uczenia się obowiązujące od roku 2022-2023
- Efekty uczenia się obowiązujące od roku 2021-2022
- Uchwała Senatu Program (od 2022-2023)
- Uchwała Senatu - Program (od roku 2021-2022)
- Przedmioty do wyboru
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia anglojęzyczne
Dietetyka - Studia stacjonarne I stopnia
Dietetyka - Studia stacjonarne II stopnia
Dietetyka - Studia niestacjonarne I stopnia
Program studiów:
Dietetyka - Studia niestacjonarne II stopnia
- Efekty kształcenia
- Moduły
- Wiedza Prawno-Ekonomiczna
- Program studiów
- Plan studiów
- Przedmioty do wyboru