Programy studiów
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia stacjonarne I stopnia
- semestr 1 – 7 Moduł technologiczny obowiązuje od roku 2019-2020
- semestr 1 – 7 Moduł technologiczny obowiązuje od roku 2021-2022
- semestr 3 – 7 Moduł technologiczny,
- semestr 1 – 7 Moduł żywieniowy obowiązuje od roku 2019-2020
- semestr 1 – 7 Moduł żywieniowy obowiązuje od roku 2021-2022
- semestr 3 – 7 Moduł żywieniowy
- Wiedza Obywatelska
- Efekty kształcenia
- Efekty uczenia się obowiązujące od roku 2019-2020
- Efekty uczenia się obowiązujące od roku 2021-2022
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia stacjonarne II stopnia
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia anglojęzyczne
Dietetyka - Studia stacjonarne I stopnia
Dietetyka - Studia stacjonarne II stopnia
Analityka żywności - Studia stacjonarne II stopnia
Jakość i bezpieczeństwo żywności
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia niestacjonarne I stopnia
- semestr 1 – 7 Moduł technologiczny obowiązuje od roku 2019-2020
- semestr 1 – 7 Moduł technologiczny obowiązuje od roku 2021-2022
- semestr 3 – 7 Moduł technologiczny,
- semestr 1 – 7 Moduł żywieniowy obowiązuje od roku 2019-2020
- semestr 1 – 7 Moduł żywieniowy obowiązuje od roku 2021-2022
- semestr 3 – 7 Moduł żywieniowy
- Wiedza Obywatelska
- Efekty kształcenia
- Efekty uczenia się obowiązujące od roku 2019-2020
- Efekty uczenia się obowiązujące od roku 2021-2022
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia niestacjonarne II stopnia
Program studiów dla kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia niestacjonarne II stopnia:
- Semestr 1-3 (od roku 2021-2022)
- Semestr 1-3 (od roku 2019-2020)
- Semestr 1-2 wszystkie specjalizacje (od roku 2021-2022)
- Wiedza Prawno-Ekonomiczna
- Efekty uczenia się obowiązujące od roku 2019-2020
- Uchwała Senatu - Program (od roku 2021-2022)
Dietetyka - Studia niestacjonarne I stopnia
Program studiów:
- Program studiów niestacjonarnych Dietetyka I stopień - semestr 1-6
- Wiedza Obywatelska
- Efekty kształcenia