OBRONA PRACY DOKTORSKIEJ

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Publiczna obrona pracy doktorskiej

W dniu 13 marca 2025r. o godz. 11:00 w sali 35 budynku Wydziału Nauk o Żywności 
i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr Agaty Darii Jankowskiej

Tytuł rozprawy:

 „Ocena możliwości wykorzystania wybranych warzyw jako matrycy dla soli jodu”

Promotor: 
prof. UPP dr hab. Krystyna Szymandera-Buszka
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci: 
prof. dr hab. Grażyną Budryn
Politechnika Łódzka

prof. dr hab. Michał Świeca
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

prof. dr hab. Wiesław Wiczkowski 
Polska Akademia Nauk w Olsztynie

 

Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.