Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Publiczna obrona pracy doktorskiej
W dniu 13 marca 2025r. o godz. 11:00 w sali 35 budynku Wydziału Nauk o Żywności
i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr Agaty Darii Jankowskiej
Tytuł rozprawy:
„Ocena możliwości wykorzystania wybranych warzyw jako matrycy dla soli jodu”
Promotor:
prof. UPP dr hab. Krystyna Szymandera-Buszka
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Grażyną Budryn
Politechnika Łódzka
prof. dr hab. Michał Świeca
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
prof. dr hab. Wiesław Wiczkowski
Polska Akademia Nauk w Olsztynie
Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 210.61 KB |