OBRONA PRACY DOKTORSKIEJ

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Publiczna obrona pracy doktorskiej

W dniu 4 lipca 2023r. o godz. 11:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się

 

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr inż. Dominiki Olszak

 

Tytuł rozprawy:

 „Związki zapachowe kształtujące aromat pieczywa typu pumpernikiel wytwarzanego technologią tradycyjną oraz z surowców o obniżonej zawartości białek glutenowych”

 

Promotor:

prof. dr hab. Małgorzata Majcher

Uniwersytet Przyrodniczy w PoznaniU

 

Recenzenci:

dr hab. Aldona Sobota, prof. uczelni

Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

dr hab. Anna Czubaszek, prof. nadzw.

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

dr hab. Magdalena Surma, prof. URK

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie