OBRONA PRACY DOKTORSKIEJ

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Publiczna obrona pracy doktorskiej

W dniu 10 kwietnia 2025r. o godz. 10:30 w sali 35 budynku Wydziału Nauk o Żywności 
i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się

 

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr inż. Jakuba Michała Biegalskiego

Tytuł rozprawy:

 „Wpływ dodatku mleka owczego na stabilność matrycy białkowo—tłuszczowej i związanie wody w niedojrzewającym serze typu pasta filata”

Promotor: 
prof. UPP dr hab. Dorota Cais-Sokolińska
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci: 
dr hab. Anna Dąbrowska, prof. uczelni
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

dr hab. inż. Maciej Nastaj  
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

dr hab. inż. Monika Garbowska 
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

 

Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.