Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
W dniu 12 listopada 2024r. o godz. 10:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Aliny Marii Kiełpińskiej
Tytuł rozprawy:
„Ocena aktywności przeciw-Clostridium perfringens wybranych szczepów bakterii fermentacji mlekowej oraz możliwości ich wykorzystania do produkcji probiotycznych dodatków paszowych”
Promotor:
prof. UPP dr hab. Anna Sip
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Elżbieta Klewicka
Politechnika Łodzka w Łodzi
dr hab. Tomasz Karpiński, prof. uczelni
Uniwersytet Medyczny w Poznaniu
Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 220.63 KB |