OBRONA PRACY DOKTORSKIEJ

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

 

 

W dniu 12 listopada 2024r. o godz. 10:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się

 

publiczna obrona pracy doktorskiej

 

mgr inż. Aliny Marii Kiełpińskiej

Tytuł rozprawy:

„Ocena aktywności przeciw-Clostridium perfringens wybranych szczepów bakterii fermentacji mlekowej oraz możliwości ich wykorzystania do produkcji probiotycznych dodatków paszowych”

 

Promotor:

prof. UPP dr hab. Anna Sip

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci:

prof. dr hab. Elżbieta Klewicka

Politechnika Łodzka w Łodzi

 

dr hab. Tomasz Karpiński, prof. uczelni

Uniwersytet Medyczny w Poznaniu

 

Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.