OBRONA PRACY DOKTORSKIEJ

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Publiczna obrona pracy doktorskiej

W dniu 30 stycznia 2025r. o godz. 11:00 w sali 35 budynku Wydziału Nauk o Żywności 
i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31

 

odbędzie się

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr Joanny Marii Pieczyńskiej-Zając

Tytuł rozprawy:

 „Wpływ diety wysokotłuszczowej/wysokofruktozowej na rozwój Zespołu policystycznych jajników oraz próba identyfikacji narzędzia dietetycznego sprzyjającego jego terapii”

Promotor: 
prof. UPP dr hab. Joanna Bajerska
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci: 
prof. dr hab. Beata Banaszewska
Uniwersytet Medyczny w Poznaniu

prof. dr hab. Paweł Glibowski
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

prof. dr hab. Agata Wawrzyniak
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

 

Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.