Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Publiczna obrona pracy doktorskiej
W dniu 30 stycznia 2025r. o godz. 11:00 w sali 35 budynku Wydziału Nauk o Żywności
i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31
odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr Joanny Marii Pieczyńskiej-Zając
Tytuł rozprawy:
„Wpływ diety wysokotłuszczowej/wysokofruktozowej na rozwój Zespołu policystycznych jajników oraz próba identyfikacji narzędzia dietetycznego sprzyjającego jego terapii”
Promotor:
prof. UPP dr hab. Joanna Bajerska
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Beata Banaszewska
Uniwersytet Medyczny w Poznaniu
prof. dr hab. Paweł Glibowski
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
prof. dr hab. Agata Wawrzyniak
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 232.65 KB |