Dzień z pasją do żywności - HARMONOGRAM

Dzień z Pasją do Żywności - Harmonogram i Informacje dla Zarejestrowanych Szkół!
 
Drodzy Nauczyciele i Uczniowie!
 
Rejestracja na warsztaty tematyczne w ramach naszego wydarzenia „Dzień z Pasją do Żywności” została zamknięta. Dziękujemy za ogromne zainteresowanie i wszystkie zgłoszenia!
 
Rejestracja na wydarzenie również dobiegła końca, ale dla osób, które nie zdążyły się zarejestrować, mamy dobrą wiadomość! Już dziś zapraszamy na edycję wiosenną – śledźcie nasze social media, aby być na bieżąco!
 
Zarejestrowane szkoły otrzymają wkrótce potwierdzenie dotyczące przydzielonych warsztatów. Zachęcamy do zapoznania się z harmonogramem wydarzenia, aby dobrze zaplanować swój udział.
Data wydarzenia: 28 listopada 2024 r.
Godziny: 9:00–14:00
Miejsce: ul. Wojska Polskiego 31, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

 
Oprócz warsztatów tematycznych i wykładów czekają na Was:
 
Debata ekspercka z przedstawicielami firm z branży spożywczej oraz absolwentami Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Omówimy wyzwania, trendy i możliwości, jakie czekają na młodych ludzi w tej dynamicznie rozwijającej się dziedzinie. W debacie udział wezmą:
 
Filip Żuk – Managing Director, DCD Poland
Wojciech Cichocki – Sales Account Manager, Planteneers
Aleksandra Niparko – Kierownik Kontroli Jakości, KARTON – PAK S.A.
Dagmara Matuszek – Product Safety Coordinator, Mondelēz International
Bartosz Kulczyński – Asystent, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Marta Kaja - Kierownik Jakości i Rozwoju Produktów, Strauss Cafe Poland Sp. z o. o.

 
Pokazy i stanowiska tematyczne:
Na parterze budynku znajdziecie stanowiska promocyjne Kół Naukowych, Samorządu Studenckiego oraz Centrum Wsparcia i Rozwoju UPP.
 
W razie pytań pozostajemy do dyspozycji:
mgr inż. Wiktoria Kamińska
wiktoria.kaminska@up.poznan.pl

 
Serdecznie zapraszamy i do zobaczenia! 

ZałącznikRozmiar
PDF icon Drzwi otwarte 2024 - harmonogram6.09 MB