OBRONA PRACY DOKTORSKIEJ

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Publiczna obrona pracy doktorskiej

W dniu 9 grudnia 2024r. o godz. 11:00 w sali 106 budynku Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się

 

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr inż. Karoliny Barbary Młynarczyk 

 

Tytuł rozprawy:

„Uwarunkowania surowcowe i technologiczne w kształtowaniu potencjału

bioaktywnego produktów otrzymanych z bzu czarnego

 

Promotor:

prof. UPP dr hab. Dorota Walkowiak-Tomczak

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci:

prof. UEP dr hab. Katarzyna Mikołajczyk-Bator

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

 

prof. SGGW dr hab. Hanna Kowalska

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

 

Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.