OBRONA PRACY DOKTORSKIEJ

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Publiczna obrona pracy doktorskiej

uprzejmie zawiadamia, że w dniu 18 września 2025 r. o godz. 11:00 w sali wykładowej 35, w budynku Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu, ul. Wojska Polskiego 31/33 Poznań

odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej

 

mgr inż. Darii Krzysztofy Cichej-Wojciechowicz

Tytuł rozprawy: Analiza związków aktywnych zapachowo kształtujących aromat polskich miodów pitnych: wpływ surowca oraz procesów fermentacji i dojrzewania

Promotor: prof. dr hab. Małgorzata Majcher Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci:

prof. dr hab. Joanna Kawa-Rygielska Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka, prof. uczelni Politechnika Łódzka

dr hab. inż. Ewa Majewska Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie