Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Publiczna obrona pracy doktorskiej
W dniu 27 lutego 2025r. o godz. 11:00 w sali 35 budynku Wydziału Nauk o Żywności
i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31
odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr Iskandar Azmy Harahap
Tytuł rozprawy:
„The study on the impact of isoflavones and probiotics on calcium bioaccessibility and calcium status- in vitro and in vivo studies”
Promotor:
prof. dr hab. Joanna Suliburska
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
dr hab. Mariusz Grzesiak, prof. uczelni
Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi
dr hab. Anetta Hanć, prof. UAM
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
dr hab. inż. Małgorzata Korzeniowska, prof. uczelni
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 224.29 KB |