Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Publiczna obrona pracy doktorskiej
W dniu 10 kwietnia 2025r. o godz. 10:30 w sali 35 budynku Wydziału Nauk o Żywności
i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Jakuba Michała Biegalskiego
Tytuł rozprawy:
„Wpływ dodatku mleka owczego na stabilność matrycy białkowo—tłuszczowej i związanie wody w niedojrzewającym serze typu pasta filata”
Promotor:
prof. UPP dr hab. Dorota Cais-Sokolińska
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
dr hab. Anna Dąbrowska, prof. uczelni
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
dr hab. inż. Maciej Nastaj
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
dr hab. inż. Monika Garbowska
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 228.68 KB |