Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Publiczna obrona pracy doktorskiej
W dniu 12 grudnia 2024r. o godz. 11:30 w sali 106 budynku Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr Eweliny Żuk
Tytuł rozprawy:
„Ocena wpływu fitoestrogenów sojowych na regulację endogennej syntezy choliny i gromadzenia lipidów w wątrobie”
Promotor:
prof. UPP dr hab. Agata Chmurzyńska
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Joanna Gromadzka-Ostrowska
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
prof. dr hab. dr n. med. Renata B. Kostogrys
Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
dr hab. Adam Jurgoński, prof. instytutu
Polska Akademia Nauk Olsztyn
Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 220.76 KB |