Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Publiczna obrona pracy doktorskiej
W dniu 9 grudnia 2024r. o godz. 11:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Joanny Zielińskiej-Wasielicy
Tytuł rozprawy:
„Potencjał biologiczny ekstraktów z owoców czarnej porzeczki (Ribem nigrum L.) i bzu czarnego (Sambucus nigra L.) w odniesieniu do otyłości i związanych z nią zaburzeń metabolicznych - badania in vitro”
Promotor:
prof. UPP dr hab. Anna Olejnik
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Jadwiga Hamułka
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
prof. URK dr hab. Aneta Koronowicz
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 211.04 KB |