Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Publiczna obrona pracy doktorskiej
W dniu 9 grudnia 2024r. o godz. 11:00 w sali 106 budynku Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Karoliny Barbary Młynarczyk
Tytuł rozprawy:
„Uwarunkowania surowcowe i technologiczne w kształtowaniu potencjału
bioaktywnego produktów otrzymanych z bzu czarnego”
Promotor:
prof. UPP dr hab. Dorota Walkowiak-Tomczak
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. UEP dr hab. Katarzyna Mikołajczyk-Bator
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
prof. SGGW dr hab. Hanna Kowalska
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 214.39 KB |