Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Publiczna obrona pracy doktorskiej
W dniu 4 lipca 2023r. o godz. 11:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Dominiki Olszak
Tytuł rozprawy:
„Związki zapachowe kształtujące aromat pieczywa typu pumpernikiel wytwarzanego technologią tradycyjną oraz z surowców o obniżonej zawartości białek glutenowych”
Promotor:
prof. dr hab. Małgorzata Majcher
Uniwersytet Przyrodniczy w PoznaniU
Recenzenci:
dr hab. Aldona Sobota, prof. uczelni
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
dr hab. Anna Czubaszek, prof. nadzw.
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
dr hab. Magdalena Surma, prof. URK
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 229.54 KB |