Obrona pracy doktorskiej

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny  

Technologia Żywności i Żywienia 

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Publiczna obrona pracy doktorskiej

W dniu 15 grudnia 2023r. o godz. 10:30 w sali 106 budynku Wydziału Nauk o Żywności  

i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się 

 

publiczna obrona pracy doktorskiej 

mgr Mahbuba Islam 

 

Tytuł rozprawy: 

 „The application of Differential Scanning Calorimetry (DSC) for the quality assessment of selected edible oils” 

 

Promotor/promotor pomocniczy:  

prof. UPP dr hab. Jolanta Tomaszewska-Gras 

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu 

dr Anna Kaczmarek 

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu 

 

Recenzenci:  

prof. dr hab. Ryszard Amarowicz 

Polska Akademia Nauk w Olsztynie 

 

prof. dr hab. Aleksandra Szydłowska-Czerniak  

Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu 

 

dr hab. inż. Dorota Martysiak-Żurowska, prof. PG 

Politechnika Gdańska