Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Publiczna obrona pracy doktorskiej
W dniu 15 grudnia 2023r. o godz. 10:30 w sali 106 budynku Wydziału Nauk o Żywności
i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr Mahbuba Islam
Tytuł rozprawy:
„The application of Differential Scanning Calorimetry (DSC) for the quality assessment of selected edible oils”
Promotor/promotor pomocniczy:
prof. UPP dr hab. Jolanta Tomaszewska-Gras
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
dr Anna Kaczmarek
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Ryszard Amarowicz
Polska Akademia Nauk w Olsztynie
prof. dr hab. Aleksandra Szydłowska-Czerniak
Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
dr hab. inż. Dorota Martysiak-Żurowska, prof. PG
Politechnika Gdańska
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 236.59 KB |