Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
W dniu 30 listopada 2023r. o godz. 9:00 w sali 106 budynku Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Marcina Dziedzińskiego
Tytuł rozprawy:
„Właściwości funkcjonalne pędów drzew iglastych i nowe możliwości ich wykorzystania w projektowaniu żywności funkcjonalnej”
Promotor:
prof. UPP dr hab. Joanna Kobus-Cisowska
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
dr hab. Joanna Trafiałek, prof. SGGW
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. UR
Uniwersytet Rzeszowski
dr hab. Kinga Topolska, prof. URK
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 235.5 KB |