Publiczna obrona pracy doktorskiej

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

zawiadamia,

że w dniu 4 marca 2022 r. o godz. 11:00 odbędzie się

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgra inż. Tianyu Yang

 

Tytuł rozprawy:

 Identification and physicochemical evaluation of lysozyme after thermo-oxidative modification with microwave radiation

 

Promotor:

prof. UPP dr hab. Grzegorz Leśnierowski

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci:

dr hab. Renata Dobrucka, prof. UEP

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

 

dr hab. Małgorzata Korzeniowska, prof. UPWr

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

 

Dyskusja publiczna odbędzie się w dniu 4 marca 2022r. o godz. 11:00  w systemie on-line na platformie ZOOM, po zarejestrowaniu się poprzez link:  

  https://us02web.zoom.us/j/85936137802  

ZałącznikRozmiar
PDF icon Komuunikat_publicznej_obrony.pdf441.1 KB