Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
zawiadamia,
że w dniu 18 czerwca 2021r. /piątek / o godz. 11.00 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Sylwii Katarzyny Marszałkiewicz
Tytuł rozprawy: „Pasta z mielonych nasion ostropestu wzbogacona w sylimarynę – technologia produkcji, jakość i stabilność oksydacyjna”
Promotor:
Prof. dr hab. Magdalena Rudzińska
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
Prof. SGGW dr hab. Małgorzata Wroniak
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Prof. UEP dr hab. Urszula Samotyja
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Dyskusja publiczna odbędzie się w dniu 18 czerwca 2021r. /piątek / o godz. 11.00. w systemie on-line na platformie ZOOM, po zarejestrowaniu się poprzez link:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEtdeiupzopH9OUoyaWTTywdZTLNp37sNIf
Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 464.66 KB |