Publiczna obrona pracy doktorskiej

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

zawiadamia,

że w dniu 16 marca 2021 r. /wtorek/ o godz. 11.00 odbędzie się

 

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr inż. Katarzyny Walkowiak

 

Tytuł rozprawy:

Charakterystyka molekularnych właściwości skrobi modyfikowanej fizycznie

Dyskusja publiczna odbędzie się w dniu 16 marca 2021r. /wtorek/  o godz. 11.00.

w systemie on-line na platformie ZOOM, po zarejestrowaniu się poprzez link:   

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYpd-ygrTkpGd2Z4MnDjfBOfDvRsRwjqw4Y

ZałącznikRozmiar
PDF icon Komunikat Walkowiak.pdf462.8 KB