mar
05
2021
By Krzysztof Przybył
Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
zawiadamia,
że w dniu 16 marca 2021 r. /wtorek/ o godz. 11.00 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Katarzyny Walkowiak
Tytuł rozprawy:
„Charakterystyka molekularnych właściwości skrobi modyfikowanej fizycznie”
Dyskusja publiczna odbędzie się w dniu 16 marca 2021r. /wtorek/ o godz. 11.00.
w systemie on-line na platformie ZOOM, po zarejestrowaniu się poprzez link:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYpd-ygrTkpGd2Z4MnDjfBOfDvRsRwjqw4Y
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 462.8 KB |