Publiczna obrona pracy doktorskiej

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

obrona roprawy doktorskiej

W dniu 14 czerwca 2022r. o godz. 11:00 w sali  Kolegium Rungego  Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr inż. Ewy Bąkowskiej

 

Tytuł rozprawy:

 „Koloidy asocjacyjne i ich rola w procesie autooksydacji oleju rzepakowego w obecności natywnych związków fenolowych”

 

Promotor:

Prof. UPP dr hab. Krzysztof Dwiecki

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci:

prof. UWM dr hab. Małgorzata Tańska

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

 

dr hab. Małgorzata Wroniak, prof. SGGW

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

ZałącznikRozmiar
PDF icon Bąkowska komunikat.pdf430.35 KB