Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
obrona roprawy doktorskiej
W dniu 14 czerwca 2022r. o godz. 11:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Ewy Bąkowskiej
Tytuł rozprawy:
„Koloidy asocjacyjne i ich rola w procesie autooksydacji oleju rzepakowego w obecności natywnych związków fenolowych”
Promotor:
Prof. UPP dr hab. Krzysztof Dwiecki
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. UWM dr hab. Małgorzata Tańska
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
dr hab. Małgorzata Wroniak, prof. SGGW
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 430.35 KB |