Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
W dniu 21 kwietnia 2022r. o godz. 11:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr Emilii Ewy Zawiei
Tytuł rozprawy:
„Wpływ suplementacji betainą na wskaźniki wysiłkowe i biochemiczne w grupie mężczyzn trenujących CrossFit”
Promotor:
prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. Agata Chmurzyńska
prof. AWF dr hab. Krzysztof Durkalec-Michalski
Recenzenci:
prof. dr hab. Jędrzej Antosiewicz
Gdański Uniwersytet Medyczny w Gdańsku
prof. dr hab. n. med. Maciej Pawlak
Akademia Wychowania Fizycznego w Poznaniu
dr hab. inż. lek. med. Dariusz Włodarek, prof. SGGW
Szkoła Wyższa Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 452.88 KB |