Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
zawiadamia,
że w dniu 4 marca 2022 r. o godz. 11:00 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgra inż. Tianyu Yang
Tytuł rozprawy:
„Identification and physicochemical evaluation of lysozyme after thermo-oxidative modification with microwave radiation”
Promotor:
prof. UPP dr hab. Grzegorz Leśnierowski
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
dr hab. Renata Dobrucka, prof. UEP
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
dr hab. Małgorzata Korzeniowska, prof. UPWr
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Dyskusja publiczna odbędzie się w dniu 4 marca 2022r. o godz. 11:00 w systemie on-line na platformie ZOOM, po zarejestrowaniu się poprzez link:
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 441.1 KB |