Publiczna obrona pracy doktorskiej

Uprzejmie informujemy, że w związku z Zarządzeniem  nr 11/2022 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu z dnia 21 stycznia 2022r (zagrożenie epidemiczne choroby Covid-19)

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr Klaudii Anny Koteckiej-Majchrzak

odbędzie się w systemie on-line na platformie ZOOM, po zarejestrowaniu się poprzez link:

https://us02web.zoom.us/j/88158630261

 

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

zawiadamia,

że w dniu 2 lutego 2022r. /środa / o godz. 12.00 odbędzie się

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr Klaudia Anna Kotecka-Majchrzak

 

Tytuł rozprawy:

Identyfikacja markerów peptydowych wybranych nasion roślin oleistych celem badania autentyczności żywności

 

Promotor:

Prof. UPP dr hab. Magdalena Montowska

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

 

Recenzenci:

Dr hab. Danuta Jaworska, prof. SGGW

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

 

Dr hab. Małgorzata Karwowska, prof. UPL

Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

 

Dyskusja publiczna odbędzie się w dniu 2 lutego 2022r. /środa/ o godz. 12.00 w  sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52.

Dyskusja publiczna odbędzie się w dniu 2 lutego 2022r. /środa/ o godz. 12.00 w systemie on-line na platformie ZOOM, po zarejestrowaniu się poprzez link:

https://us02web.zoom.us/j/88158630261