Uprzejmie informujemy, że w związku z Zarządzeniem nr 11/2022 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu z dnia 21 stycznia 2022r (zagrożenie epidemiczne choroby Covid-19)
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr Klaudii Anny Koteckiej-Majchrzak
odbędzie się w systemie on-line na platformie ZOOM, po zarejestrowaniu się poprzez link:
https://us02web.zoom.us/j/88158630261
Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
zawiadamia,
że w dniu 2 lutego 2022r. /środa / o godz. 12.00 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr Klaudia Anna Kotecka-Majchrzak
Tytuł rozprawy:
„Identyfikacja markerów peptydowych wybranych nasion roślin oleistych celem badania autentyczności żywności”
Promotor:
Prof. UPP dr hab. Magdalena Montowska
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
Dr hab. Danuta Jaworska, prof. SGGW
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Dr hab. Małgorzata Karwowska, prof. UPL
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Dyskusja publiczna odbędzie się w dniu 2 lutego 2022r. /środa/ o godz. 12.00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52.
Dyskusja publiczna odbędzie się w dniu 2 lutego 2022r. /środa/ o godz. 12.00 w systemie on-line na platformie ZOOM, po zarejestrowaniu się poprzez link:
https://us02web.zoom.us/j/88158630261
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 445.14 KB |
![]() | 143 KB |