Katedra Zarządzania Jakością Żywności na Wydziale Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zaprasza chętnych na studia podyplomowe Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności
Nabór na rok akademicki 2023/2024 trwa do 30 września 2023
Jeśli do nas dołączysz to w czasie studiów
· Poznasz wymagania międzynarodowych standardów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
· Poznasz nowoczesne narzędzia zarządzania jakością
· Weźmiesz udział w zajęciach prowadzonych przez profesjonalny zespół trenerów, mających praktyczne doświadczenie i umiejętności w zakresie zarządzania jakością
· Zdobędziesz wiedzę w dziedzinie inżynierii jakości.
· Zdobędziesz praktyczną wiedzę potwierdzoną certyfikatem, który otwiera nowe możliwości aktywności zawodowe i lepszy start na rynku pracy
Słuchacze studium po jego zakończeniu uzyskują potwierdzenie nabytej wiedzy i umiejętności poprzez
· uzyskanie dyplomu ukończenia Studiów Podyplomowych według wymogów MNiSzW,
· uzyskanie certyfikatu Auditora Wewnętrznego Systemów Zarządzania Jakością i HACCP.
Wszyscy słuchacze mają także możliwość uzyskania certyfikatu Asystenta Systemów Zarzadzania Jakością Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji.
Sekretariat katedry: aurelia.szymil@up.poznan.pl;
Kierownik katedry: renata.cegielska-radziejewska@up.poznan.pl