Obrona pracy doktorskiej

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Obrona pracy doktorskiej

W dniu 19 stycznia 2023r. o godz. 11:00 w sali 106 budynku Wydziału Nauk
o Żywności i Żywieniu
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr inż. Oskara Marka Szczepaniaka

Tytuł rozprawy:

 „ Charakterystyka derenia jadalnego (Cornus mas L.) jako źródła składników aktywnych kształtujących właściwości funkcjonalne żywności”

 

Promotor:

prof. UPP dr hab. Joanna Kobus - Cisowska

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

dr hab. Marta Ligaj

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

Recenzenci:

prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn

Politechnika Łódzka

 

prof. dr hab. Waldemar Gustaw

Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

 

dr hab. Krystian Marszałek, prof. IBPRS-PIB

Państwowy Instytut Badawczy w Warszawie

 

Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.