Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
W dniu 19 stycznia 2023r. o godz. 11:00 w sali 106 budynku Wydziału Nauk
o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Oskara Marka Szczepaniaka
Tytuł rozprawy:
„ Charakterystyka derenia jadalnego (Cornus mas L.) jako źródła składników aktywnych kształtujących właściwości funkcjonalne żywności”
Promotor:
prof. UPP dr hab. Joanna Kobus - Cisowska
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
dr hab. Marta Ligaj
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
Politechnika Łódzka
prof. dr hab. Waldemar Gustaw
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
dr hab. Krystian Marszałek, prof. IBPRS-PIB
Państwowy Instytut Badawczy w Warszawie
Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
Komunikat Publiczna obrona mgr inż. Oskar Szczepaniak | 327.94 KB |