Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Publiczna obrona pracy doktorskiej
uprzejmie zawiadamia, że w dniu 18 września 2025 r. o godz. 11:00 w sali wykładowej 35, w budynku Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu, ul. Wojska Polskiego 31/33 Poznań
odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej
mgr inż. Darii Krzysztofy Cichej-Wojciechowicz
Tytuł rozprawy: Analiza związków aktywnych zapachowo kształtujących aromat polskich miodów pitnych: wpływ surowca oraz procesów fermentacji i dojrzewania
Promotor: prof. dr hab. Małgorzata Majcher Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Joanna Kawa-Rygielska Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka, prof. uczelni Politechnika Łódzka
dr hab. inż. Ewa Majewska Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 219.18 KB |