Obrona pracy doktorskiej

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Obrona rozprawy doktorskiej

W dniu 27 października 2022 r. o godz. 11:00 w sali 106 budynku Wydziału Nauk
o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się

publiczna obrona pracy doktorskiej

 

mgr inż. Ying Qian

 

Tytuł rozprawy:

 „The composition of triacylglycerols as an indicator of edible oils adulteration”

 

Promotor:

prof. dr hab. Magdalena Rudzińska

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

dr Arkadiusz Majewski

Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu

 

Recenzenci:

prof. dr hab. Aleksandra Szydłowska-Czerniak

Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu

prof. UE dr hab. Anna Dankowska

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

dr hab. Małgorzata Wroniak, prof. SGGW

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

ZałącznikRozmiar
PDF icon Komunikat o obronie pracy doktorskiej408.87 KB