Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Obrona rozprawy doktorskiej
W dniu 27 października 2022 r. o godz. 11:00 w sali 106 budynku Wydziału Nauk
o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Ying Qian
Tytuł rozprawy:
„The composition of triacylglycerols as an indicator of edible oils adulteration”
Promotor:
prof. dr hab. Magdalena Rudzińska
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
dr Arkadiusz Majewski
Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Aleksandra Szydłowska-Czerniak
Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
prof. UE dr hab. Anna Dankowska
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
dr hab. Małgorzata Wroniak, prof. SGGW
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 408.87 KB |