Obrona pracy doktorskiej

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny  

Technologia Żywności i Żywienia 

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Publiczna obrona pracy doktorskiej

W dniu 8 grudnia 2023r. o godz. 11:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się 

 

publiczna obrona pracy doktorskiej 

mgr Agnieszki Aleksandry Kulety-Koberskiej 

 

Tytuł rozprawy: 

 „Ocena sposobu żywienia i wpływu zmiany profilu kwasów tłuszczowych diety na wybrane parametry kardiometaboliczne pracowników zmianowych” 

 

Promotor:  

prof. UPP dr hab. Joanna Bajerska 

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu 

Recenzenci:  

prof. SGGW, dr hab. Dariusz Włodarek 

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie 

 

dr hab. Sławomira Drzymała-Czyż  

Uniwersytet Medyczny w Poznaniu