Obrona pracy doktorskiej

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

 

Obrona pracy doktorskiej

W dniu 20 października 2022 r. o godz. 11:00 w sali 106 budynku Wydziału Nauk

o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się

 

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr inż. Łukasza Masewicza

 

Tytuł rozprawy:

 „Opracowanie modelu opisującego transport wody w produktach spożywczych w ujęciu molekularnym”

 

Promotor:

Prof. UPP dr hab. Hanna Baranowska

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci:

prof. dr hab. Adam Figiel

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

 

dr hab. Dorota Nowak

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie