wrz
28
2022
By Krzysztof Przybył
Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Obrona pracy doktorskiej
W dniu 20 października 2022 r. o godz. 11:00 w sali 106 budynku Wydziału Nauk
o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Łukasza Masewicza
Tytuł rozprawy:
„Opracowanie modelu opisującego transport wody w produktach spożywczych w ujęciu molekularnym”
Promotor:
Prof. UPP dr hab. Hanna Baranowska
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Adam Figiel
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
dr hab. Dorota Nowak
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 433.42 KB |