paź
20
2023
By Krzysztof Przybył
Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
W dniu 16 listopada 2023r. o godz. 10:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Moniki Anny Marcinkowskiej
Tytuł rozprawy:
„Lotne produkty degradacji glukozynolanów jako związki sensorycznie aktywne w warzywach kapustowatych”
Promotor:
prof. dr hab. Henryk Jeleń
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Grażyna Jaworska
Uniwersytet Rzeszowski
prof. dr hab. Antoni Szumny
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
dr hab. Radosław Bonikowski, prof. PŁ
Politechnika Łódzka
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 212.85 KB |