Obrona pracy doktorskiej

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

W dniu 16 listopada 2023r. o godz. 10:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się

 

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr inż. Moniki Anny Marcinkowskiej

 

Tytuł rozprawy:

 „Lotne produkty degradacji glukozynolanów jako związki sensorycznie aktywne w warzywach kapustowatych”

 

Promotor:

prof. dr hab. Henryk Jeleń

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci:

prof. dr hab. Grażyna Jaworska

Uniwersytet Rzeszowski

 

prof. dr hab. Antoni Szumny

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

 

dr hab. Radosław Bonikowski, prof. PŁ

Politechnika Łódzka