Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
W dniu 14 grudnia 2023r. o godz. 11:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr Jakuba Michała Kurka
Tytuł rozprawy:
„Ocena przeciwcukrzycowego potencjału glikozydów stewiolowych, indywidualnie i we współdziałaniu z L-argininą i chromem (III) w badaniach modelowych
in vitro i in vivo”
Promotor:
prof. dr hab. Zbigniew Krejpcio
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Agata Wawrzyniak
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
prof. dr hab. Ewa Cieślik
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
dr hab. inż. Joanna Sadowska, prof. ZUT
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 230.58 KB |