Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
W dniu 7 grudnia 2023r. o godz. 10:00 w sali 106 budynku Wydziału Nauk o Żywności
i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Moniki Magdaleny Fedko
Tytuł rozprawy:
„Inhibicja termicznej polimeryzacji triacylogliceroli przez przeciwutleniacze pochodzenia roślinnego”
Promotor:
prof. UPP dr hab. Dominik Kmiecik
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Agnieszka Kita
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
prof. dr hab. Ryszard Amarowicz
Polska Akademia Nauk w Olsztynie
dr hab. inż. Stanisław Ptasznik
Państwowy Instytut Badawczy
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 215.96 KB |