Obrona pracy doktorskiej

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

W dniu 7 grudnia 2023r. o godz. 10:00 w sali 106 budynku Wydziału Nauk o Żywności

i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się

 

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr inż. Moniki Magdaleny Fedko

 

Tytuł rozprawy:

 „Inhibicja termicznej polimeryzacji triacylogliceroli przez przeciwutleniacze pochodzenia roślinnego”

 

Promotor:

prof. UPP dr hab. Dominik Kmiecik

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci:

prof. dr hab. Agnieszka Kita

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.

 

prof. dr hab. Ryszard Amarowicz

Polska Akademia Nauk w Olsztynie

 

dr hab. inż. Stanisław Ptasznik

Państwowy Instytut Badawczy