Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
W dniu 9 listopada 2023r. o godz. 9:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Kamili Szudera-Kończal
Tytuł rozprawy:
„Wykorzystanie pleśni Galactomyces geotrichum do otrzymywania kompozycji aromatycznych z maślanki i serwatki. Charakterystyka związków aktywnych zapachowo w oparciu o podejście sensomiczne”
Promotor:
prof. dr hab. Małgorzata Majcher
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Paweł Satora
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
prof. dr hab. Antonii Szumny
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
dr hab. Edyta Malinowska-Pańczyk, prof. uczelni
Politechnika Gdańska
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 225.64 KB |