Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
publiczna obrona pracy doktorskiej
W dniu 26 października 2023r. o godz. 10:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr Marty Molskiej
Tytuł rozprawy:
„Wartość odżywcza i właściwości prozdrowotne żywności niskoprzetworzonej w postaci skiełkowanych nasion gryki Fagopyrum esculentum Moench w obecności drożdży probiotycznych Saccharomyces cerevisiae var. boulardii”
Promotor:
prof. dr hab. Julita Reguła
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Elżbieta Klewicka
Politechnika Łódzka
prof. UEW dr hab. Zuzanna Goluch
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
prof. UPL dr hab. Renata Różyło
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 91.65 KB |