OBRONA PRACY DOKTORSKIEJ

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny  

Technologia Żywności i Żywienia 

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu  

publiczna obrona pracy doktorskiej

W dniu 19 października 2023r. o godz. 11:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się 

 

publiczna obrona pracy doktorskiej 

mgr Ewy Marii Bulczak 

 

Tytuł rozprawy: 

 „Ocena efektywności spersonalizowanych porad żywieniowych bazujących na analizie genotypu u zdrowych dorosłych” 

 

Promotor:  

prof. dr hab. Agata Chmurzyńska 

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu 

Recenzenci:  

prof. dr hab. Grażyna Nowicka  

Warszawski Uniwersytet Medyczny 

 

dr hab. Małgorzata Drywień, prof. uczelni  

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie 

 

dr hab. Edyta Adamska-Patruno  

Uniwersytet Medyczny w Białymstoku