Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
publiczna obrona pracy doktorskiej
W dniu 19 października 2023r. o godz. 11:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr Ewy Marii Bulczak
Tytuł rozprawy:
„Ocena efektywności spersonalizowanych porad żywieniowych bazujących na analizie genotypu u zdrowych dorosłych”
Promotor:
prof. dr hab. Agata Chmurzyńska
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Grażyna Nowicka
Warszawski Uniwersytet Medyczny
dr hab. Małgorzata Drywień, prof. uczelni
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
dr hab. Edyta Adamska-Patruno
Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 221.94 KB |