Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Z A W I A D A M I A
Obrona pracy doktorskiej
w dniu 12 lipca 2022r. o godz. 11:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Agaty Kingi Kaweckiej
Tytuł rozprawy:
„Opracowanie i charakterystyka jakości innowacyjnych produktów mięsnych dla seniorów”
Promotor:
prof. UPP dr hab. inż. Jerzy Stangierski
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Władysław Migdał
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
dr hab. inż. Małgorzata Korzeniowska, prof. UPWr
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 420.33 KB |