Obrona pracy doktorskiej

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

obrona rozprawy doktorskiej

W dniu 13 czerwca 2022r. o godz. 9:15 w sali  Kolegium Rungego  Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się

 

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgra inż. Krzysztofa Kaweckiego

 

Tytuł rozprawy:

 „Otrzymywanie oraz ocena jakości wędliny drobiowej wzbogaconej dodatkiem oleju rybnego”

 

Promotor:

prof. UPP dr hab. Jerzy Stangierski

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci:

prof. dr hab. Wiesław Kopeć

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

 

prof. dr hab. Mirosław Słowiński

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

ZałącznikRozmiar
PDF icon Kawecki komunikat.pdf420.6 KB