Maj
30
2022
By Krzysztof Przybył
Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
obrona rozprawy doktorskiej
W dniu 13 czerwca 2022r. o godz. 9:15 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgra inż. Krzysztofa Kaweckiego
Tytuł rozprawy:
„Otrzymywanie oraz ocena jakości wędliny drobiowej wzbogaconej dodatkiem oleju rybnego”
Promotor:
prof. UPP dr hab. Jerzy Stangierski
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Wiesław Kopeć
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
prof. dr hab. Mirosław Słowiński
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 420.6 KB |