Oferta dydaktyczna

PRZEDMIOTY REALIZOWANE W ZIIAPS NA POSZCZEGÓLNYCH KIERUNKACH STUDIÓW

Technologia żywności i żywienie człowieka – studia stacjonarne I stopnia

  • Grafika inżynierska
  • Inżynieryjne podstawy procesów produkcyjnych
  • Inżynieria procesowa
  • Inżynieria przemysłu gastronomicznego

Technologia żywności i żywienie człowieka – studia niestacjonarne I stopnia

  • Grafika inżynierska
  • Inżynieryjne podstawy procesów produkcyjnych
  • Inżynieria procesowa
  • Inżynieria przemysłu gastronomicznego

Jakość i bezpieczeństwo żywności – studia stacjonarne I stopnia

  • Inżynieryjne podstawy procesów produkcyjnych
  • Inżynieria procesowa żywności

Analityka żywności – studia stacjonarne II stopnia

  • Inżynieria procesowa i inżynieryjne podstawy procesów produkcyjnych

Ochrona środowiska

  • Inżynieria procesowa

Technologia żywności i żywienie człowieka – studia anglojęzyczne

  • Comprehension in food processing and human nutrition

(Kompendium wiedzy o procesach przetwórstwa żywności i żywieniu człowieka) - Engineering aspects of food processing.

Erasmus

  • Computerized control systems in food technology (moduł: Food 1.W1.)