PRZEDMIOTY REALIZOWANE W ZIIAPS NA POSZCZEGÓLNYCH KIERUNKACH STUDIÓW
Technologia żywności i żywienie człowieka – studia stacjonarne I stopnia
- Grafika inżynierska
- Inżynieryjne podstawy procesów produkcyjnych
- Inżynieria procesowa
- Inżynieria przemysłu gastronomicznego
Technologia żywności i żywienie człowieka – studia niestacjonarne I stopnia
- Grafika inżynierska
- Inżynieryjne podstawy procesów produkcyjnych
- Inżynieria procesowa
- Inżynieria przemysłu gastronomicznego
Jakość i bezpieczeństwo żywności – studia stacjonarne I stopnia
- Inżynieryjne podstawy procesów produkcyjnych
- Inżynieria procesowa żywności
Analityka żywności – studia stacjonarne II stopnia
- Inżynieria procesowa i inżynieryjne podstawy procesów produkcyjnych
Ochrona środowiska
- Inżynieria procesowa
Technologia żywności i żywienie człowieka – studia anglojęzyczne
- Comprehension in food processing and human nutrition
(Kompendium wiedzy o procesach przetwórstwa żywności i żywieniu człowieka) - Engineering aspects of food processing.
Erasmus
- Computerized control systems in food technology (moduł: Food 1.W1.)