Zespół Zakładu Bromatologii i Toksykologii Żywności
prof. dr hab. Zbigniew Krejpcio profesor nadzw. kierownik zakładu |
239 | tel.: 61-848-7336 | zbigniew.krejpcio@up.poznan.pl |
dr hab. n. o zdr. Joanna Suliburska adiunkt z hab. |
232 | tel.: 61-848-7334 | joanna.suliburska@up.poznan.pl |
dr inż. Ewelina Król adiunkt |
232 | tel.: 61-848-7334 | ewelina.krol@up.poznan.pl |
dr inż. Halina Staniek adiunkt |
231 | tel.: 61-848-7593 | halina.staniek@up.poznan.pl |
mgr Maja Parzych starszy referent techniczny, pracownik naukowo-techniczny | 231 | tel.: 61-848-7593 | maja.parzych@up.poznan.pl |
Doktoranci | |||
mgr Iwona Lewicka doktorantka (opiekun: dr hab. J. Suliburska) |
328A | tel.: 61-848-7306 | iwona.lewicka@mail.up.poznan.pl |
mgr inż. Katarzyna Marcinek doktorantka (opiekun: prof. dr hab. Z. Krejpcio) |
328a | tel.: 61-848-7306 | katarzyna.marcinek@up.poznan.pl |
mgr inż. Julia Olechnowicz doktorantka (opiekun: dr hab. J. Suliburskiej) |
328a | tel.: 61-848-7306 | juoliole@gmail.com |
mgr farm. Katarzyna Skrypnik doktorantka (opiekun: dr hab. J. Suliburskiej) |
328a | tel.: 61-848-7306 | katarzyna.skrypnik@up.poznan.pl |