Zakład Bromatologii i Toksykologii Żywności

Zespół Zakładu Bromatologii i Toksykologii Żywności

prof. dr hab. Zbigniew Krejpcio
profesor nadzw.
kierownik zakładu
239 tel.: 61-848-7336 zbigniew.krejpcio@up.poznan.pl
dr hab. n. o zdr. Joanna Suliburska
adiunkt z hab.
232 tel.: 61-848-7334 joanna.suliburska@up.poznan.pl
dr inż. Ewelina Król
adiunkt
232 tel.: 61-848-7334 ewelina.krol@up.poznan.pl
dr inż. Halina Staniek
adiunkt
231 tel.: 61-848-7593 halina.staniek@up.poznan.pl
mgr Maja Parzych starszy referent techniczny, pracownik naukowo-techniczny 231 tel.: 61-848-7593 maja.parzych@up.poznan.pl
Doktoranci      
mgr Iwona Lewicka
doktorantka (opiekun: dr hab. J. Suliburska)
328A tel.: 61-848-7306 iwona.lewicka@mail.up.poznan.pl
mgr inż. Katarzyna Marcinek
doktorantka (opiekun: prof. dr hab. Z. Krejpcio)
328a tel.: 61-848-7306 katarzyna.marcinek@up.poznan.pl
mgr inż. Julia Olechnowicz
doktorantka (opiekun: dr hab. J. Suliburskiej)
328a tel.: 61-848-7306 juoliole@gmail.com
mgr farm. Katarzyna Skrypnik
doktorantka (opiekun: dr hab. J. Suliburskiej)
328a tel.: 61-848-7306 katarzyna.skrypnik@up.poznan.pl