UCZNIOWIE na zajęciach na Wydziale

WYKŁADY I ĆWICZENIA organizowane są dla uczniów w pracowniach i laboratoriach Wydziału.

Są dostosowywane są do liczebności i wieku uczniów.

Mają na celu pogłębienie wiedzy i rozwinięcie zainteresowań o żywności i żywieniu.

Są okazją do spotkań z pracownikami, doktorantami i studentami Uczelni.

Podczas zajęć prezentowana jest nowoczesna aparatura badawcza.

Po zajęciach możliwa jest wycieczka po KAMPUSIE UCZELNI (budynki Wydziału, dziekanat, akademiki, stołówka, biblioteka, itp.).

Zajęcia organizowane są w ramach porozumienia Wydziału i Szkoły.

ZAPRASZAMY SZKOŁY DO WSPÓŁPRACY!!!

W roku akademickim 2022/2023 na zajęciach na Wydziale byli uczniowie

  • Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Strzałkowie
  • XIV Liceum Ogólnokształcące im. Kazimierza Wielkiego w Poznaniu
  • Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Marszewie
  • Zespołu Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich w Kaliszu
  • Zespołu Szkół nr 1 im. Powstańców Wielkopolskich w Swarzędzu
  • Zespołu Szkół Ponadpodstawowych nr 1 w Łęczycy
  • Zespołu Szkół Ponadpodstawowych oraz Technikum Rachunkowości w Jarocinie
  • Szkoły Podstawowej im. Astrid Lindgren w Dąbrowie
  • Zespołu Szkół w Kleszczewie
  • Zespołu Szkół Zawodowych nr 2 w Kutnie
  • Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. J. Śniadeckich w Poznaniu

W CELU ZORGANIZOWANIA ZAJĘĆ zapraszamy do kontaktu z Pełnomocnikiem Dziekana ds. Jednostek Patronackich Prof. UPP dr hab. Dorotą Cais-Sokolińską  cais@up.poznan.pl