Pełnomocnik ds. praktyk na kierunku:
TŻiŻCz
dr hab. inż. Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak
kontakt: miroslawa.krzywdzinska-bartkowiak@up.poznan.pl, Katedra Technologii Mięsa
- FORMULARZ_F4_ZASADY_ORGANIZACJI_STUDENCKIEJ_PRAKTYKI_ZAWODOWEJ
- KARTA_PROCEDURY
- FORMULARZ F1_WNIOSEK O ZALICZENIE NA POCZET PRAKTYKI
- FORMULARZ F2_WNIOSEK O ODBYCIE PRAKTYKI
- FORMULARZ_F3_RAMOWY_WZOR_UMOWY_O_ORGANIZACJE_PRAKTYKI
- FORMULARZ_F5_DZIENNIK_PRAKTYK
- RAMOWY PROGRAM PRAKTYK
- PROCEDURA ORGANIZACJI STUDENCKICH PRAKTYK
- TERMINARZ PRAKTYK ZAWODOWYCH 2024/2025
- SKIEROWANIE NA BADANIA
Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
Prof. dr hab. Jerzy Stangierski
kontakt: jerzy.stangierski@up.poznan.pl Katedra Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności
- 1. Zasady organizacji studenckiej
- 2. Procedura odbywania praktyk technologicznych
- 3. Procedura odbywania praktyk systemowych
- 4. Terminarz praktyk zawodowych (technologicznych) 2025.
- 5. Terminarz praktyk systemowych 2025
- 6. Wniosek o odbycie praktyki
- 7. Wniosek o zwolnienie z
- 8. Umowa o
- 9. Ramowy program praktyki technologicznej
- 10. Ramowy program praktyki systemowej
- 11. Dziennik praktyk
- 12. Skierowanie na badania
Dietetyka
mgr Aleksandra Bykowska-Derda (Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki; koordynowanie praktyk zawodowych)
kontakt: praktyki.dietetyka@up.poznan.pl
- Formularz F4 zasady organizacji praktyki
- Karta procedury
- Formularz F1 wniosek o zwolnienie
- Formularz F2 wniosek o odbycie praktyki
- Formularz F3 umowa o organizację praktyki
- Formularz F5 dziennik praktyk
- Program praktyk I stopień
- Program praktyk II stopień
- Regulamin praktyk
- Terminarz praktyk
- Skierowanie na badania
Studia niestacjonarne i stacjonarne I stopnia:
Studia niestacjonarne i stacjonarne II stopnia: