DZIEKANAT

DYŻURY OTWARCIA DZIEKANATU

Studia stacjonarne I i II stopnia

Kierunki:

Technologia żywności i żywienie człowieka oraz Projektowanie żywności s. 205

Dietetyka oraz Jakość i bezpieczeństwo żywności s. 206

Study in English s. 205

 

- od poniedziałku do środy w godz. 11.00-14.00

- czwartek - dziekanat nieczynny

- piątek w godz. 11.00-14.00

 

Studia niestacjonarne I stopnia oraz II stopnia  s. 205

Kierunki: Technologia żywności i żywienie człowieka oraz Dietetyka

W ciągu tygodnia dziekanat otwarty:

- od poniedziałku do środy w godz. 10.00-14.00

- czwartek - dziekanat nieczynny

- piątek w godz. 8.00-15.00

 

Sobotnie dyżury w semestrze letnim 2024/25

godziny 8.30 – 12.30

marzec 08.03.2025
  15.03.2025
  22.03.2025
  29.03.2025
kwiecień 12.04.2025
maj 24.05.2025
czerwiec 28.06.2025

 

 

DYŻURY DZIEKANÓW

Dziekan: Prof. dr hab. Paweł Cyplik

środy – od 12.00 do 14.00

 

Prodziekan ds. Nauki i Współpracy: Prof. dr hab. Magdalena Rudzińska

 

Prodziekani ds. Studiów:

 

Dyżury dla kierunków:

Projektowanie żywności

Technologia żywności i żywienie człowieka

Dr hab. Róża Biegańska-Marecik

wtorki od 10.00 do 11.00

piątki  od 10.30 do 11.30

po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat

 

Dyżury dla kierunków:

Dietetyka

Jakość i bezpieczeństwo żywności

Prof. UPP dr hab. Joanna Bajerska

wtorki od 11.00 do 12.00

piątki  od 11.30 do 12.30

po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat

 

Dyżury dla kierunku:

Study in English

Dr inż. Maciej Kuligowski

wtorki od 13.15 do 14.15

piątki  od 12.30 do 13.30

po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat

 

KONTAKT

Collegium Maximum

ul. Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznań
e-mail: food_sc@up.poznan.pl

e-mail w sprawach studenckich: wtz_dz@up.poznan.pl

mgr Agnieszka Kałasz
tel. 61 848-70-95
wtz_dz@up.poznan.pl
Studia niestacjonarne:
TŻiŻCz I stopnia
TŻiŻCz II stopnia
Dietetyka I stopnia
Dietetyka II stopnia
mgr inż. Anna Kurzawa
tel. 61 848-70-95
wtz_dz@up.poznan.pl
Studia stacjonarne:
TŻiŻCz I stopnia
TŻiŻCz II stopnia
Studia podyplomowe: 
Dietetyka i Planowanie Żywienia
mgr inż. Alicja Waligóra
tel. 61 848-70-97
wtz_dz@up.poznan.pl
Studia stacjonarne:
Dietetyka I stopnia
Dietetyka II stopnia
Jakość i Bezpieczeństwo Żywności I stopnia
dr Aleksandra John 
tel. 61 846-67-61
wtz_dz@up.poznan.pl
TŻiŻCz Anglojęzyczne 
Studia Doktoranckie
Przewody doktorskie
inż. Anna Mróz
tel. 61-848-70-96
food_sc@up.poznan.pl
Kierownik dziekanatu