DYŻURY OTWARCIA DZIEKANATU
Studia stacjonarne I i II stopnia
Kierunki:
Technologia żywności i żywienie człowieka oraz Projektowanie żywności s. 205
Dietetyka oraz Jakość i bezpieczeństwo żywności s. 206
Study in English s. 205
- od poniedziałku do środy w godz. 11.00-14.00
- czwartek - dziekanat nieczynny
- piątek w godz. 11.00-14.00
Studia niestacjonarne I stopnia oraz II stopnia s. 205
Kierunki: Technologia żywności i żywienie człowieka oraz Dietetyka
W ciągu tygodnia dziekanat otwarty:
- od poniedziałku do środy w godz. 10.00-14.00
- czwartek - dziekanat nieczynny
- piątek w godz. 8.00-15.00
Sobotnie dyżury w semestrze letnim 2024/25
godziny 8.30 – 12.30
marzec | 08.03.2025 |
15.03.2025 | |
22.03.2025 | |
29.03.2025 | |
kwiecień | 12.04.2025 |
maj | 24.05.2025 |
czerwiec | 28.06.2025 |
DYŻURY DZIEKANÓW
Dziekan: Prof. dr hab. Paweł Cyplik
środy – od 12.00 do 14.00
Prodziekan ds. Nauki i Współpracy: Prof. dr hab. Magdalena Rudzińska
Prodziekani ds. Studiów:
Dyżury dla kierunków:
Projektowanie żywności
Technologia żywności i żywienie człowieka
Dr hab. Róża Biegańska-Marecik
wtorki od 10.00 do 11.00
piątki od 10.30 do 11.30
po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat
Dyżury dla kierunków:
Dietetyka
Jakość i bezpieczeństwo żywności
Prof. UPP dr hab. Joanna Bajerska
wtorki od 11.00 do 12.00
piątki od 11.30 do 12.30
po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat
Dyżury dla kierunku:
Study in English
Dr inż. Maciej Kuligowski
wtorki od 13.15 do 14.15
piątki od 12.30 do 13.30
po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat
KONTAKT
Collegium Maximum
ul. Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznań
e-mail: food_sc@up.poznan.pl
e-mail w sprawach studenckich: wtz_dz@up.poznan.pl
mgr Agnieszka Kałasz tel. 61 848-70-95 wtz_dz@up.poznan.pl |
Studia niestacjonarne: TŻiŻCz I stopnia TŻiŻCz II stopnia Dietetyka I stopnia Dietetyka II stopnia |
mgr inż. Anna Kurzawa tel. 61 848-70-95 wtz_dz@up.poznan.pl |
Studia stacjonarne: TŻiŻCz I stopnia TŻiŻCz II stopnia Studia podyplomowe: Dietetyka i Planowanie Żywienia |
mgr inż. Alicja Waligóra tel. 61 848-70-97 wtz_dz@up.poznan.pl |
Studia stacjonarne: Dietetyka I stopnia Dietetyka II stopnia Jakość i Bezpieczeństwo Żywności I stopnia |
dr Aleksandra John tel. 61 846-67-61 wtz_dz@up.poznan.pl |
TŻiŻCz Anglojęzyczne Studia Doktoranckie Przewody doktorskie |
inż. Anna Mróz tel. 61-848-70-96 food_sc@up.poznan.pl |
Kierownik dziekanatu |