Programy studiów
Dietetyka - Studia stacjonarne I stopnia
Dietetyka - Studia stacjonarne II stopnia
Dietetyka - Studia niestacjonarne I stopnia
Program studiów:
- Wiedza Obywatelska
- Efekty kształcenia
- Program studiów obowiązujący od roku 2019/20
- Program studiów obowiązujący od roku 2024/25
- Plan studiów
- Przedmioty do wyboru
Dietetyka - Studia niestacjonarne II stopnia
- Efekty kształcenia
- Moduły
- Wiedza Prawno-Ekonomiczna
- Program studiów obowiązujący od roku 2019/20
- Program studiów obowiązujący od roku 2024/25
- Plan studiów
- Przedmioty do wyboru
Jakość i bezpieczeństwo żywności
PROJEKTOWANIE ŻYWNOŚCI
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia stacjonarne I stopnia
- semestr 1 – 7 Blok technologiczny
- semestr 1 – 7 Blok żywieniowy
- SEMESTR 1 – 7 BLOK TECHNOLOGICZNY OD ROKU AK. 2024/2025
- SEMESTR 1 – 7 BLOK ŻYWIENIOWY OD ROKU AK. 2024/2025
- Wiedza społeczna
- Efekty uczenia się
- Seminarium problemowe -wytyczne
- Program (od roku 2021-2022/MOD.2023)
- Program od roku 2024/2025
- Przedmioty do wyboru
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia stacjonarne II stopnia
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia niestacjonarne I stopnia
- semestr 1 – 7 Blok technologiczny
- semestr 1 – 7 Blok żywieniowy
- SEMESTR 1 – 7 BLOK TECHNOLOGICZNY OD ROKU AK. 2024/2025
- SEMESTR 1 – 7 BLOK ŻYWIENIOWY OD ROKU AK. 2024/2025
- Wiedza społeczna
- Efekty uczenia się
- Seminarium problemowe - wytyczne
- Program (od roku 2021-2022/MOD.2023)
- Program od roku 2024/2025
- Przedmioty do wyboru